Duotuin

De kunstenaars/hoveniers Tom Mosman en Margriet Essink maken sinds 1990 onder de naam ‘DUOTUIN’ ontwerpen voor tuinen, pleinen, dakterrassen, meubilair en balkons. Tevens wordt Duotuin gevraagd voor specifieke kunstprojecten. Tot op heden zijn nagenoeg alle ontwerpen door Duotuin zelf uitgevoerd.

Vanwege het werken vanuit de twee disciplines beeldende kunst en hovenier is Duotuin in zowel conceptueel als materiaal opzicht vaak voorloper geweest op het gebied van inrichting van de buitenruimte. Beelden uit de omgeving, stedelijk, agrarisch, natuur industrieel, etc. In combinatie met beplanting, zijn mede van invloed op onze ontwerpen, naast de gebruikswensen van de klant. Dat het werk van Duotuin niet onopgemerkt blijft blijkt uit de vele (internationale) publicaties in vak- tuin- lifestyle- en dagbladen en reportages op radio en tv.

Duotuin is reeds vijf keer in de prijzen gevallen binnen de landelijke competitie ‘Tuin van het jaar’, een prijsvraag voor hoveniers waar alles draait om originaliteit en kwaliteit.